Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Тернополі без посередників

Неділя, 28.04.2024, 12:36
Нерухомість в Тернополі » 2012 » Травень » 16

продаю трьохкімнатну квартиру на Дружбі. Цегляний будинок, і/о, ремонт


Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Тернополі |

Продаю двохрівневу квартиру на Новому Світі. 5-6 поверх/6. новобудова, сира
Безкоштовні оголошення: 3 кімнатні квартири в Тернополі |

Продається однокімнатна квартира 42,3 м2 на 5-му поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку (новобудова «Арго») на Збаразькому повороті (Східний масив). Вікна квартири виходять у двір (є вихід на балкон із кухні та кімнати), ванна і санвузол окремі, винятково правильна геометрія усіх частин квартири; є ліфт. У квартирі підведено водопровід, каналізація і газопровід, встановлено двохкамерні склопакети, лічильники, проведено проводку, виконано штукатурні роботи і стяжки, наявний дозвіл на встановлення автономного опалення. Інфраструктура: прекрасна транспортна розв’язка на центр міста та Сонячний масив, біля будинку парк «Національного відродження», дитячий садок, продовольчі магазини, аптеки тощо. Вартість 36 тис. доларів. Переоформлення відбувається шляхом переуступання права власності (без посередників (комісійних) та сплати будь-яких податків). Повна здача будинку - IV квартал 2012 р.)
Безкоштовні оголошення: 1 кімнатні квартири в Тернополі |

продам однокімнатну квартиру вул. фабрична 5, 29 м2, 4\5п. ц. колонка, великий балкон, ремонт 27000$
Безкоштовні оголошення: Однокімнатні квартири в Тернополі |

Здається в оренду приміщення під склад 100 м2 + є ще 3 кімнати під офіс . Подільська 7.

Здаються в оренду офісні приміщення в комплексі Басарабія 3 - и кабінети : 15,5м2, 13м2, 24м2 євро ремонт, меблі частково при домовленості. 1м2- 60,00. Телефон, Інтернет є, санвузол
Безкоштовні оголошення: оренда приміщень в Тернополі |

Продаю двохкімнатну квартиру в Тернополі (р-н Газопроводу) у новобудові, покращеного планування, 2-й поверх не кутова, два балкони, квартира сира під ремонт. Всі документи є.Загальна площа 62кв.м. Ціна 43 000 у.о. Терміново!!!!!!!!Посередників не турбувати!!!
Безкоштовні оголошення: 2 кімнатні квартири в Тернополі |

Куплю для себе одно або двох кімнатну квартиру,не хрущовку,поверх не перший і не останній,ціна до 38000 доларів. Агенства нерухомості та ріелторів прохання не турбувати!!!!!
Безкоштовні оголошення: куплю квартиру в Тернополі |

Продається 2-х рівнева квартира на вул.Руській біля центрального універмагу (2-й + 3-й поверхи). Загальна площа 106 кв.м. Висота стелі 3,5 м. Індивід. опалення, мтп.вікна, євроремонт. Стоянка для авто. Великий склеповий підвал. Власник
Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири в Тернополі |

Нерухомість Тернопіль безкоштовні оголошення