Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Тернополі без посередників

Середа, 24.04.2024, 04:11
Нерухомість в Тернополі » 2015 » Жовтень » 21

Продам 4 кімнатну кваритиру 88.9 к.м на масиві дружба біля Берегині, будинок цегельний, опаленя центральне, обжита у всіх кімнатах паркет, потребує часткового ремонту, 2 лоджії і 1 балкон,кладовка в квартирі,на спільному коридорі сушка і ще є підвал . Поблизу садочки і школи. 15 хв до ценрального ринку, парку і ценру міста, в сусідніх будинках магазини, 2 хвилини зупинка маршрутне таксі 31,28,12,1,16,19, поблизу педагогічний університет легко посилити кватрирантів,агенції не турбувати, 58 тис. у.о можливий торг  або обмін на дві 1 кімнатні в новобудовах

Безкоштовні оголошення: Чотирьохкімнатні квартири в Тернополі |

Продаётся 2х кімнатна квартира в центрі міста 5 хв від жд вокзала, е/р, і/о, висота квартири 4 метра зроблено підвісну стелю на 2,7 м, повністю замінена сантехніка та підлога, всі вбудовані меблі та техніка залишаються, робиться план мансардного поверху, е діючий камін, сонячна сторона, хороша інфраструктура-поруч магазини , салони краси, школи, садік, центральна площа в 5 хв, е двір з дитячою площадкою. 

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири в Тернополі |

Продається 1-кімнатна квартира у самому центрі мальовничого містечка Козова (районний центр Тернопільської області). Санвузол разом. Вікна в тихий сад, лоджія засклена, на підлозі паркет, автономне опалення. Чудові сусіди, всі умови для комфортного проживання!!! Квартира вільна. 15000$ (торг). Можливий обмін на Львів з моєю доплатою. 


Продам трьохкімнатну квартиру в центрі міста Монастириська Тернопільської обл. по вул. Шевченка 51. Світла, охайна, затишна, суха квартира (не кутова). Всі кімнати окремі. Центральне опалення, металопластикові вікна,паркет. Є сонячний балкон. Санвузел роздільний .Є підвал, кладовка . Криша будинку в ідеальному стані після ремонту. Квартира розташована в хорошому районі поблизу магазини, аптека,ринок. Терміново, можливий торг. Показуємо в будь який зручний для вас час! 

Безкоштовні оголошення: квартири Монастириська |

Нерухомість Тернопіль безкоштовні оголошення