Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Тернополі без посередників

Четвер, 25.04.2024, 23:12
Нерухомість в Тернополі » 2014 » Січень » 03

Продаю 1-кімнатну квартиру в елітному будинку( Китайська стіна). Квартира від господаря. Площа - 42 кв.м. . Квартира у відмінному стані, тільки зроблений капітальний ремонт (використані сучасні матеріали для ремонту) для власного проживання. Є балкон,усюди встановлені пластикові вікна, якісний ламінат, дерев’яні міжкімнатні двері, розводка під індивідуальне опалення,кахель у ванній (нова ванна, сушка), якісні вхідні двері. 9-поверховий цегляний будинок . Індивідуальна стоянка. Будинок затишний, хороші сусіди, тишина гарантована. Розташування: масив Східний, престижна зона, затишний двір, домофон. Через дорогу парк. Поруч школа, дитячий садок, церква,супермаркет, салон краси, вищий навчальний заклад . Хороша транспортна розв’язка.

Ціна 40 000 $
Можливий обмін на квартиру в Києві з доплатою.
Прохання, посередників не турбувати.


Безкоштовні оголошення: Однокімнатні квартири в Тернополі |

Ціна 40-70$ тис. Квартира повинна бути з великою кухньою (Кухня студія також вітається). Цікавить центр в першу чергу. Шпитальна, Барвінських, Дивізії Галичина (та інші). Не пропонувати перший і останій поверх. Також не цікавлять 2-х рівневі квартири. Саме краще писати на емейл (bohdandfr@gmail.com) і вислати фото або план квартири(для економії мого і вашого часу).
Безкоштовні оголошення: куплю квартиру в Тернополі |

Продам дворівневу 3 кімн. квартиру, вул. Довженка, 19, 6/6, сира, є можливість переробити під 2 і 1 кімнатну квартири. Перший рівень - 2 кімнатна квартира 64 кв.м ( кухня 12кв.м з балконом, спальня 15 кв.м, зала з балконом 20 кв.м), другий рівень - дахове приміщення 30кв. м корисної площі ( можливо переробити під студіо, майстерня для митців, художників і т.д.) Усі документи готові, будинок зданий
Безкоштовні оголошення: 3 кімнатні квартири в Тернополі |

термiново куплю 2-х комнатну квартиру в тернополi, до 35000$ для себе.агенства та посредники не турбувати!!!!
Безкоштовні оголошення: куплю квартиру в Тернополі |

Куплю 1 кімнатну квартиру до 30 тис доларів! З індивідуальним опаленням, жилий стан. Не перший і не останній поверх, не кутова. Розгляну всі пропозиції! Агенції не турбувати!
Безкоштовні оголошення: куплю квартиру в Тернополі |

Нерухомість Тернопіль безкоштовні оголошення